2023

Vaar jij mee naar een leefbaar, duurzaam en gezellig Mol?

Met veel enthousiasme stelden we in mei ons nieuw project voor. Vanaf nu zullen Vooruit Mol en Memo-MeerMol als één beweging samenwerken om het beleid in Mol in een andere richting te sturen. De afgelopen jaren werkten we erg goed samen in de gemeenteraad en we kijken er dan ook naar uit om in 2024 samen met één sterk, duurzaam en sociaal programma richting de Molse kiezer te trekken.

Deze samenwerking is nog maar een begin. Samen met heel wat Mollenaars willen ons project vorm geven. Hiervoor zullen we samenwerken met verenigingen, experten en burgers om ons programma concreet uit te werken.”

In ons programma focussen we op een duurzaam beleid voor toekomstige generaties, creëren we toegankelijk onderwijs en kinderopvang, werken we aan een vlotte en fietsvriendelijke mobiliteit en stellen we een duidelijke visie op voor een sterk sociaal beleid.

Kriebelt het ook om mee vorm te geven aan ons programma? Heb je ideeën over hoe het in Mol nog beter kan? Heb je zin om mee te werken aan een frisse wind in Mol? Aarzel niet en spreek ons aan. We kijken er alvast naar uit jullie te ontmoeten.

https://www.rtv.be/artikels/vooruit-en-memo-gaan-als-een-partij-naar-de-stembus-a130461